دوربین مدار بسته وای فای

967 بازدید بدون دیدگاه
0
(0)
خواندن این مطلب

دوربین مدار بسته وای فای : یک اشتباه رایج در بازار دوربین مداربسته این است که بسیاری از افراد دوربین مدار بسته بی سیم و دوربین مداربسته وای فای را با هم یکی می دانند. اما از نظر فنی در صنعت تولید دوربین های مداربسته دوربین های وای فای به عنوان یکی از زیر مجموعه های دوربین های مداربسته بی سیم دسته بندی می شوند. دلیل این موضوع این است که برخی از دوربین های قدیمی از نوع آنالوگ نیز دارای تکنولوژی بی سیم یا همان وایرلس هستند و در نتیجه انواع مختلفی از دوربین های وایرلس را دربازار می توانید جست و جو کنید.

در توضیح مکانیزl عملکرد دوربین های آنالوگ بیسیم باید گفت که این دوربین ها از شبکه امواج رادیویی به جای شبکه وای فای استفاده می کنند و در این دوربین ها از فرکانس های رادیویی مشخصی در محدوده ۲٫۴ یا ۵٫۸ مگا هرتز برای ارسال تصاویر و دیتا استفاده می شود. تفاوت دوربین های آنالوگ بی سیم با دوربین های مدار بسته وای فای در این است که در دوربین های وای فای که نسل جدید دوربین های بی سیم به حساب می آیند بجای فرکانس های رادیویی از پروتکل های استاندارد WiFi برای ارسال اطلاعات استفاده می شود. این تکنولوژی از امنیت بیشتری برخوردار است و امکان تداخل امواج در این تکنولوژی نیز کمتر است.

مزایای دوربین مدار بسته وای فای

نصب بدون سیم: به دلیل عدم نیاز این دوربین ها به منبع برق و عدم نیاز به کابل ، نصب این دوربین ها به راحتی انجام می شود. بنابراین این دوربین ها به راحتی در هر مکانی نصب می شوند. البته همین موضوع می تونه سرقت دوربین ها رو هم کمی آسان تر کند و در نتیجه در جا نمایی دوربین کمی دقت کنید.

نصب و جابجایی راحت: دلایل نصب راحت این دوربین ها رو توضیح دادیم و در نتیجه این موضوع برای افرادی که نیاز به نظارت موقت در یک مکان دارند یا مستاجرین بهترین گزینه است.

عدم آسیب پذیری نسبت به قطع برق: شاید بتوان یکی از نقطه ضعف های دوربین ها و سیستم های مداربسته را وابستگی آنها به منبع برق دانست و در نتیجه با قطع منبع برق به هر دلیل این دوربین ها از کار می افتند. دوربین های WiFi  به دلیل عدم وابستگیشان به برق یک مزیت عالی نسبت به دوربین های دیگر دارند چرا که این دوربین ها با باطری کار می کنند.

فضای ذخیره سازی ابری: استفاده از تکنولوژی ذخیره سازی ابری یکی دیگر از مزیت های دوربین های وای فای به حساب می آید. بر خلاف دوربین های مداربسته سیمی که برای ذخیره سازی اطلاعات نیاز به دستگاه های NVR یا DVR دارند، دوربین های وای فای بدون نیاز به چنین دستگاهی، اطلاعات را به فضاهای ابری منتقل کرده و ذخیره سازی می کنند.

عدم نیاز به کابل: از آنجاییکه دوربین های wifi هیچ کابلی ندارن، در نتیجه امکان بریدن کابل بوسیله مجرمین برای از بین بردن تصویر وجود نداره.

معایب دوربین مدار بسته وای فای

باطری ها نیاز به شارژ یا تعویض دارن: اگر عدم نیاز به برق یکی از مزیت های دوربین مداربسته بود، وابستگی این دوربین ها به باطری ها و یا شارژ و تعویض باطری نیز می تواند یک عیب بزرگ برای این دوربین ها به حساب آید. ابلته در مدل های جدید این دوربین ها خوشبختانه تعداد دفعات شارژ باطری زیاد نیست چون دوربین در حالت استند بای و یا اسلیپ برق مصرف نمیکنه تا زمانیکه شروع به ضبط کنن. بیشتر اوقات این دوربین ها در حالت ذخیره سازی برق یا استند بای هستن.

وابسته با سیگنال WIFI: درست مثل دوربین های وایرلس، این دوربین ها هم وابسته به قدرت شبکه وایرلس شما هستند، هر جایی که مورد نیاز باشه شما میتوانید براحتی از تقویت کننده های سیگنال استفاده کنید.

دوربین مدار بسته وای فای بیشتر بخوانید:  قیمت نصب دوربین مداربسته  دوربین هایک ویژن

نکاتی برای خرید و نصب دوربین مدار بسته

دوربین های مدار بسته تحت نام و برندهای مختلفی در دنیا تولید می شوند و کاملا مشخص است که کیفیت ها و قیمت های متفاوتی از دوربین مدار بسته در بازار ایران نیز موجود است. در حال حاضر بهترین برند موجود در بازار ایران که هم از نظر کیفیت سطح بالایی داشته باشد و هم از نظر قیمت مقرون به صرفه باشد، برند هایک ویژن است. شما می توانید دوربین مدار بسته هایک ویژن را در انواع مختلف و با قابلیت های منحصر به فرد را از نمایندگی هایک ویژن در ایران خریداری کنید. برای مشاهده لیست قیمت دوربین مداربسته هایک ویژن کلیک کنید.

روش نصب دوربین های مداربسته وای فای

دوربین های مدار بسته وای فای در مدل های مختلفی تولید می شوند و در نتیجه نصب این دوربین ها نیز با روش های مختلفی انجام می شود. با این حال در اکثر مدل های دوربین مدار بسته وای فای تنها کافیست که دوربین را به منبع تغذیه متصل کنید و نرم افزار شرکت سازنده آن را روی گوشی تلفن همراه خود یا کامپیوتر نصب کنید. از سوی دیگر در برخی مدل های دوربین وای فای برای ارسال اطلاعان نیاز به مودم است و در نتیجه در این نوع دوربین ها نیاز به کانفیگ کردن مودم نیز خواهید داشت. اگرچه این دوربین ها نیاز به کابل و دستگاه ذخیره ساز ندارند اما می توانید برخی مدل های این نوع دوربین را به یک دستگاه NVR متصل کنید و در این صورت باید برای چنین اتصالی از کابل های شبکه استفاده کنید.

منبع تغذیه دوربین مدار بسته بی سیم، با توجه به مدل آن و نوع کاربری آن متفاوت است. این دوربین باید بر روی یک شبکه وای فای، نصب شود.این شبکه می تواند یک شبکه اینترنت خانگی، شبکه تلفن همراه و یا یک خط ADSL باشد که در اصطلاح آن دوربین ها  را روی مودم شبکه “کانفیگ” می کنند.

دوربین های مداربسته وایرلس عموما از یک یا دو عدد کابل برق برای شارژ منبع تغذیه خود استفاده می کنند. بنابراین کاملا واضح است که هزینه های نصب این دوربین ها به شدت پایین تر از انواع دیگر است و در نتیجه در زمان کوتاهی نیز پروسه نصب انجام می شود. بنابراین در فضاهایی که امکان کابل کشی و سیم کشی وجود ندارد، دوربین های وایرلس بهترین گزینه هستند.

اگر  از سرور یا PC استفاده می کنید:  در دستگاه سرور باید  یک اکسس پوینت نصب کرده تا تصاویر را ازاین طریق مشاهدنمایید اکسس پوینتی  مانند یک دانگل و یا اگر در محل هستید  از مودم به عنوان اکسس پوینت استفاده کنید. اکسس پوینت در واقع  دستگاهی است که همانند یک دستگاه سوئیچ بی سیم عمل  می کند و اطلاعات را از چندین دستگاه دریافت کرده  و به دستگاه ضبط (سرور) منتقل  خواد کرد.

پهنای باند در دوربین مداربسته وای فای

در حال حاضر مهمترین محدودیت دوربین های وای فای عدم امکان استفاده از آنها در پروژه های متوسط و بزرگ است. این دوربین ها با محدودیت جدید در پهنای باند مواجه هستند. اکثر دوربین های وای فای در بالا ترین سطح خود از ریت ارتباطی 11n استفاده می کنند و در نتیجه تنها امکان ارسال اطلاعات تا حجم 150Mbs برای این دوربین ها وجود دارد. بنابراین در پروژه های بزرگ که تعداد دوربین زیاد نیاز به اتصال دارند و همچنین نیاز به کیفیت تصاویر با رزولوشن بالا هست، نمی توانید برای نصب دوربین مداربسته از این مدل دوربین ها استفاده کنید.

مقالات مرتبط:

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید